bautec

Messe Berlin
Messe Berlin, Bransje: Teknologi Download event
Start:
20.02.2018 | 09:00
Slutt:
23.02.2018 - 17:00
Sted:
Berlin

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt.

Tereza Kjos
Phone: 22 12 82 46
Email: kjos(at)handelskammer.no

bautec

Bautec er Tysklands ledende messe innenfor bygg- og anleggsbransjen og har lenge blitt ansett som en av de mest betydningsfulle byggarrangementene i Europa. I 2014 presenterte i overkant av 520 utstillere fra over 20 land sine nyeste produkter og innovasjoner. Den internasjonale messen arrangeres i Tysklands hovedstad, Berlin, og blir ved neste messearrangement organisert for 18. gang.

 

Sentrale temaer på messen er bruk av moderne byggmateriale og teknikker, men også bygg- og arkitektsbransjens fremtidige problemer. Med et fokus på bærekraftige løsninger, energieffektivisering, fornybare ressurser, samt sanitær og brannvern, vil messen være høyst aktuell.

Messen gir, til både utstillere og besøkende, enestående fordeler. Det tilbys en ”all-inclusive”-kombinasjon av produkter og service, gode faglige konferanser, kongresser og dagsaktuelle nyheter om bransjen. Sammen med GRÜNBAU BERLIN og Metall IT vil det bli skapt en unik møteplattform for enhver utstiller og messebesøkende. Det tilbys gode muligheter til å knytte nye forretningskontakter, diskutere prosjekter og se de beste produktene.

Til messens hjemmeside (på engelsk)