Glasstec

Messe Düsseldorf
Messe Düsseldorf, Bransje: Industri & Handel Download event
Start:
23.10.2018 | 09:00
Slutt:
26.10.2018 - 17:00
Sted:
Düsseldorf

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt.

Andreas Totzauer
Phone: +47 22 12 82 12
Email: totzauer(at)handelskammer.no

Glasstec er en internasjonal messe for glassproduksjon, behandling av glass og glassprodukter. Messen er blitt den ledende plattformen for produktlanseringer, teknologi og innovative løsninger innenfor glassindustrien.


I 2014 hadde messen over 1.175 utstillere fra 54 land, og 42.400 besøkende fra 86 land. Ingen annen messe presenterer bruken av glass som materiale på en så omfattende måte – fra produksjon, til prosess og ferdigstillelse til et endelig produkt.

Kategoriene på messen dekker blant annet glassproduksjon og teknologi, glassbehandling og ferdigstillelse, glassprodukter og tilbehør, deler til teknologi for solcellepaneler, multifunksjonell fasadeteknologi, design, verktøy og komponenter, samt måle- og kontrollteknologi.

Glasstec-messen setter standarden for bransjen takket være en rekke internasjonale besøkende med høy kompetanse innenfor sine fagfelt. Hvert år besøkes messen av stadig flere beslutningstakere og ledere. Samtidig er det en markant økning i viljen til å investere, noe som gjør messen til en sentral møteplass for å gjøre forretninger.

Til messens hjemmeside (på engelsk)