Internationale Eisenwarenmesse - Den internasjonale jernvaremessen

Koelnmesse
Koelnmesse, Bransje: Industri & Handel Download event
Start:
04.03.2018 | 09:00
Slutt:
06.03.2018 - 17:00
Sted:
Köln

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt.

Gisela Wiese-Hansen
Phone: 22 12 82 13
Email: wiese-hansen(at)handelskammer.no

Internationale Eisenwarenmesse - Den internasjonale jernvaremessen er jernvarebransjens ledende messe. Her treffes et stort antall av industriens ledende aktører.

Fagmessen samler annethvert år hele jernvareindustrien til et stort bransjetreff i Köln. For å gjøre det mer oversiktlig, er messen delt opp i fire underkategorier: "verktøy", "produkter til industri- og bygningsbransjen", "festings- og bindingsteknikk og beslag", samt "oppussing". Hvert fagfelt er presentert i egne haller, noe som gjør det enkelt å finne frem til det man er ute etter. Produktene og tjenestene som presenteres er mange og mangfoldige. Noe av det som finnes er for eksempel hånddrevne og elektriske verktøy, arbeidsbeskyttelse, verkstedsinnretning, høytrykksspylere, sveiseapparater og tilbehør til bil. 

Både produsenter, kjøpere, selgere, grossiter og leverandører kommer sammen og inngår avtaler, legger inn nye bestillinger og oppdaterer seg på de siste trender og nyeste innovasjoner. At messen er ledende på sitt område, bekreftes av det store antallet besøkende og utstillere.

Den høythengende bransjeprisen "Eisen" blir utdelt i regi av messen. Prisen er ment for å hedre nyvinnende produkter og banebrytende innovasjon og sikrer prisvinneren internasjonal oppmerksomhet og annerkjennelse. På messeområdet er det også et eget Speakers Corner, hvor det hele tiden arrangeres ulike foredrag og bedrift- og produktpresentasjoner. Ønsker man å gjøre forretninger i mer rolige omgivelser, finnes det en separat lounge til dette formål. 

Til messens hjemmeside (på engelsk)