Deutsche Messe Hannover

Ta gjerne kontakt med messerepresentanten for rabatterte inngangsbilletter!

Deutsche Messe i Hannover er det største messeselskapet i Tyskland. Deres hovedkompetanse er å arrangere store, internasjonale fagmesser på messeområdet i Hannover i tillegg til de stadig voksende utenlandske messene i Kina, India, Tyrkia, Midtøsten og Russland.

Deutsche Messe AG ble grunnlagt i 1947 og representerer det største messeområdet i verden når man legger sammen Hannover og de utenlandske byene. Hvert år arrangeres rundt 100 messer og arrangementer i inn- og utlandet. Den mest kjente fagmessen er CeBIT (informasjonsteknikk) og Hannover Messe (industrimesse).

Deutsche Messe i Hannover hadde en omsetning på 330 millioner Euro i 2015 og har et arealområde på 1 million kvadratmeter - det tilsvarer et 466.000 kvadratmeter stort messeområde med 26 haller og paviljonger, som regnes å være det største messeområdet i verden. I tillegg kommer store fritidsområder som utgjør en god atmosfære på messeområdet. Hvert år kommer nesten 2 millioner besøkende og ca. 25.000 utstillere (ca. 30 % fra utlandet).

For mer informasjon, besøk nettsiden til Deutsche Messe Hannover: http://www.messe.de/ 

Messekalender 2015/2016

15.06.2020 - Hannover

Interschutz

Internasjonal messe for berging, brannvern, katastrofehjelp, sikkerhet og trygghet [les mer]

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt.

Tereza Kjos
Representant for Deutsche Messe
Hannover i Norge
22 12 82 46
E-post