Ankomst og transport

Inngangsbilletten til messene gir gratis adgang til hele det lokale trafikknettet av trikk og buss. Koelnmesse har egen togstasjon "Messe Deutz" som knytter messeområdet direkte til 3 store flyplasser: Düsseldorf (40 min), Frankfurt (50 min) og Köln (20 min) Fra Norge har flyselskapene SAS og Norwegian daglige, direkte avganger til Düsseldorf.

Koelnmesse

Få gode rabatter og slipp å stå i kø - bestill adgangskort og messekataloger enkelt på nett!

     Koelnmesse organiserer og administrerer mer enn 80 messer, arrangementer og events i både inn- og utlandet. De arrangerer 40 fagmesser i året, hvor 25 av dem regnes for å være de ledende i verden på sitt fagområde. Noen utvalgte temaer er møbler, mat og drikke, hest, hage og fritid, foto, barn og unge, og dataspill. Koelnmesse sine datterselskap arrangerer også store messer i utlandet, blant annet i Russland, India, Kina og Singapore.

Med sitt utstillingsareal på 285.000 kvadratmeter, som tilsvarer 11 haller, 2 kongressenter og et stort fritidsområde, er Koelnmesse det femte største messeområde i verden.

Til sammen har Koelnmesse ca. 3 millioner besøkende fra over 200 land og nesten 50.000 utstillere fra over 120 land på sine messer og arrangementer årlig.

2015 ble et rekordår for Koelnmesse: de oppnådde den høyeste omsetningen (320 millioner Euro) i sin historie og satt igjen med et overskudd på 37 millioner Euro.

 

Messekalender 2015/2016

23.10.2018 - Köln

Orgatec

ORGATEC er den eneste internasjonale messen som tar for seg møbler og innredning til kontor og arbeidsplass [les mer]

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt.

Gisela Wiese-Hansen
Representant for
Koelnmesse i Norge
22 12 82 13
E-post